FACILITY MANAGEMENT

– Praktiske hænder til leje

Hos mj service as har vi skruet hænderne ordentligt på og er vant til at tage fat. Vi fikser jeres dryppende vandhaner, salter jeres fortov, fjerner sne fra jeres parkeringsplads og slår jeres græsplæne. Altså alle de småting, som I ellers ville have haft en gammeldags vicevært til at ordne for jer.

Få en hjælpende hånd eller 10

Forskellen er blot, at I ikke blot får én vicevært, men alle dem, I har behov for, præcis når I har behov for dem. Og at I får adgang til alle de maskiner, der skal til for at holde jeres udendørsarealer flotte og indbydende. I får endda tilknyttet et fast team, som ved, hvordan I gerne vil have gjort tingene.

Abonnement eller forbrugsaftale?

Alt efter jeres behov kan vi sammensætte en abonnementsordning, hvor vi kommer forbi med faste mellemrum. Eller en forbrugsaftale, hvor I kan ringe efter os, når I har brug for nogle med lidt ekstra praktisk sans. Er I mere til en kombination, finder vi naturligvis også ud af det.

MJS 055
MJS 088
Malerarbejde
Malerarbejde – man ser det straks, hvis det ikke er i orden.

Derfor kan mj service as nu, som led i firmaets løbende udvikling af tilbud til vores kunder, også tilbyde malerarbejde, helt på højde med det professionelle niveau, firmaet gennem snart 30 år har stået som eksponent for inden for:

  • Rengøring,
  • Vinduespolering,
  • Planteservice,
  • Udendørsarealer,
  • Gulvarbejde,
  • Generel ejendomsservice
  • Facility service

Vi kan med andre ord klare det meste – nemlig samle opgaverne under ét tag og derved gøre livet lettere for jeres virksomhed, så I kun behøver at ringe et sted.

Nu også, når det gælder malerarbejde og ikke mindst forberedelse, eventuel flytning af medarbejdere, arbejdsstationer, afsluttede rengøring, vinduespolering og retablering af arbejdspladserne.

Handyman service
Snerydning
Grøn pleje
Hovedrengøring
Håndværkerrengøring
Planteservice
Gulvpleje
Tæpperens
Renrum

Vil du vide mere?

For at få afklaret netop jeres behov tager vi altid en snak med jer, inden vi starter samarbejdet. Målet er at diskutere de store linjer og de små detaljer, så vi bliver helt klare på, hvordan I gerne vil have gjort tingene.