mj service as

– Vi er din rengøringspartner.

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger og services det heller ikke. Det lyder måske overdrevet, men faktum er, at hos os er ingenting så firkantet, at vi ikke kan bøje, klemme og bukke det til den form, der passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden mj service as så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

RENGØRING, VINDUESPOLERING, HANDYMAN, PLANTESERVICE M.M.

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring, vinduespolering, handyman og planteservice til danske virksomheder, både i den private og offentlige sektor. Ansvarlighed over for miljøet ligger os meget på sinde hvorfor alle vores rengøringsservices og de midler vi bruger er Svanemærkede.

I dag er vi mere end 200 medarbejdere, som gør rent, vander planter, slår græs, rydder sne, renser tæpper og polerer vinduer hos virksomheder rundt om i landet. Vi kan altså stå for det meste, når det gælder rengøring og serviceopgaver omkring jeres virksomhed.

Så kan I fokusere på det, der er jeres kerneområde.

Opstartsmøde om udførelsen af erhvervsrengøring
MEDARBEJDERNE ER DEN AFGØRENDE BRIK

En af grundene til, at vi er nået så langt, skyldes vores dygtige medarbejdere, som vi gør meget for at uddanne, involvere og holde på. For de er afgørende. Det er dem, der skal sikre, at I får den service, som giver jer mest værdi for pengene – og i sidste ende er det jo, hvad det hele handler om.

VI ER DIN SAMARBEJDSPARTNER

Vi synes at det er vigtigt med en god løbende dialog mellem os og den virksomhed vi hjælper med erhvervsrengøring og serviceopgaver. Vores tilgang er, at vi ser hinanden som partnere, fordi hvis vi er
samarbejdspartnere, så kan vi bedre hjælpe hinanden til at tingene bliver gjort smartere og mere effektivt.

Udover at sparre om erhvervsrengøring vil vi også meget gerne sparre med jer omkring hvordan indeklimaet kan gøres bedre, sikring af god hygiejne, hvordan vi kan være med til at mindske den samlede miljøbelastning fra virksomheden, eller hvordan vi kan lave om på nogle rutiner og dermed optimere arbejdsgangene.

Dialogbaseret rengøring og service giver helt bestemt et bedre resultat.

Kontrol-05-compressor

Etableret

1984

Organiseret

1984

Miljøcertificeret

2014

Akademi

2019

Kundeforhold i over
år
Over
kundelokationer
Over
medarbejdere
Stærk ledelse
ledersystem

Kvalitet

Kvalitet er et nøgleord hos mj service as. Vores kvalitet er ikke til forhandling og vi sætter en ære i at levere kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

mj service as skaber værdi gennem tætte relationer til medarbejdere og kunder. Vi vægter positiv kommunikation og let tilgængelighed mellem kunder og kollegaer.

Nærvær

Handlekraft

Hos mj service as er der handling bag ord. Vi prioriterer hurtig reaktion, da vi stræber efter at se behov og implementere løsninger, før nogen anden gør det – både internt og eksternt.