Studentermedarbejder til administrationen

Går du på handelsskole og har du ambitioner om at få et studierelevant job på dit CV, så læs videre.

Mj service er en rengøringsvirksomhed med kontor i Roskilde. Vores hovedområder er rengøring, vinduespolering og Facility management. Vi er i en rivende vækst, så vi har brug for ekstra hænder og friske input i vores administration. Vi søger derfor efter en studentermedarbejder, som hurtigst muligt kan indgå som en del af teamet. For den rigtige profil er der mulighed for, at jobbet bliver til en elevplads.

Jobbet og vores forventninger til dig

Du kan forvente et varieret job, hvor der vil være alt fra selvstændige opgaver med lang deadline til her og nu opgaver der forventes løst nu! Fælles for alle opgaver er – uanset karakter – at de er vigtige og virkelig aflaster vores ansatte i administrationen og/eller supporterer vores folk i marken. Du kan forvente, at det er job, hvor der er fart på og at du er den ekstra båndbredde i administrationen. Så du skal være engageret, pålidelig og generelt bare frisk på, at der kan lande alle typer af opgaver hos dig.

Til gengæld så du bliver en vigtig brik og det er derfor også vigtigt, at du er en rigtig teamplayer. I mj service er der højt til loftet, vi arbejder sammen på kryds og tværs og der er korte beslutningsveje. Så for den rigtige venter der masser af spændende opgaver og muligheder for udvikling.

Lidt om det vi ved, vi får brug for at du hjælper med

Listen er reelt uudtømmelig og måske udvikler det sig også, så du også selv tager initiativ til opgaver du kan løse. Men her er nogle af opgaverne:

 • Forfaldende kontoropgaver som indhentning og opfølgning på stamdata.
 • Arkivering og oprydning både fysisk og i vores forskellige IT-systemer
 • Opdækning og oprydning i forbindelse med møder
 • Indlæsning af fakturaer samt faktureringsopgaver
 • Klargøring og validering af løngrundlag
Det praktiske om jobbet og om dig
 • Du er min.18 år
 • Du har mulighed for at arbejde min. 2-3 gange om ugen. Hver gang 2-3 timer. Vi planlægger det mere præcist, så det passer i forhold til både dine studier og vores opgaver
 • Du kender Office pakken, og måske er du også lidt en haj til at bruge den
 • Du har måske prøvet at arbejde i et økonomisystem og hvis ikke, så har du interesse i at lære det
 • Du taler og skriver et perfekt dansk
 • Timeløn efter aftale
 • Du får søde og sjove kollegaer med en uhøjtidelig omgangstone

Ansøgningsfristen er 1. maj 2021. Men hvis du tænker at det er da lige mig, så skynd dig at sende dit CV og en motiveret ansøgning til office@mjservice.dk, da vi behandler dem løbende.

Mj service er en rengøringsvirksomhed med hovedkontor i Roskilde. Vi har eksisteret i over 30 år og har alle dage sat en ære i at tilbyde erhvervsrengøring, vinduespolering og Facility management til kunder i både den private og offentlige sektor. Vi er i dag over 200 medarbejdere, der dagligt arbejder for at skabe et bedre arbejdsmiljø for vores kunder qua vores løsninger. I 2014 blev vi miljøcertificeret med Svanemærket og vi er stolte af, at være blandt de første i branchen der opnåede certificeringen. Vi tror på ærlighed og åbenhed i vores samarbejde med vores kunder og vi opfylder Servicenormens krav. Læs mere på mjservice.dk