Vinduespolering

– Den lille forskel fanger øjet

Det er ikke raketvidenskab at polere vinduer. Men det er en kunst at gøre det ordentligt uden fodaftryk i vindueskarmen, løbere ned ad ruden og vand langs listerne. Det er den slags små forskelle, der kan skabe den store forskel, når jeres vigtigste kunde skal til møde i lokalet med de store panoramavinduer.

Vi er kunstnere når det kommer til vinduespolering og hjælper danske virksomheder, i den private og offentlige sektor, med at kunne se godt ud. Vi pudser og polerer vinduer udenfor og indendørs, i alle højder og størrelser.

Vi kan også rengøre jeres skilte, på facader og foran butikken eller virksomheden.

Frigør tid til andre vigtige opgaver

Hos mj service as har vi over 25 års erfaring i at polere vinduer. Det betyder, at vi kan vores håndværk, at vi er effektive, og at vi har blik for den lille forskel.

For os er det for eksempel helt naturligt at holde øje med, om jeres facadeskilt trænger til at blive poleret, eller om glaslamperne i receptionen skal have en kærlig hånd.

Skal vi tage tagrenden, nu vi er her?

Vores vinduespolerere kan dog andet end at polere vinduer. Derfor kan det godt betale sig at overveje, om I har behov for hjælp til andre specialopgaver, når vi alligevel er ude hos jer.

Det kunne være at rense tagrender eller tømme ventilationsfiltre. På den måde kan I spare penge og minimere antallet af besøg.

Vindues-pudsning-10
Vindues-pudsning-07-compressor

Vil du vide mere?

For at få afklaret netop jeres behov tager vi altid en snak med jer, inden vi starter samarbejdet. Målet er at diskutere de store linjer og de små detaljer, så vi bliver helt klare på, hvordan I gerne vil have gjort tingene.