ERHVERVSRENGØRING

Rengøring, der kan mærkes

Nogle mener, at man kun lægger mærke til rengøringen, når den ikke bliver gjort ordentligt. Det mener vi ikke – for god rengøring kan både duftes, ses og mærkes. Også på bundlinjen – for et bedre indeklima kan reducere sygefraværet væsentligt blandt jeres medarbejdere.


Specialister i erhvervsrengøring

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring for danske virksomheder, i den private og offentlige sektor. Vi hjælper med alle former for rengøring af jeres lokaler og inventar.

Det kan være almindelig daglig rengøring, hovedrengøring, periodisk rengøring af specielle områder/maskiner og desinfektion på daglig eller periodisk basis. Derudover påtager vi os også specialopgaver såsom polering og oliebehandling af møbler.


Svanemærket erhvervsrengøring

Ansvarlighed over for miljøet ligger os meget på sinde hvorfor alle vores rengøringsservices og de midler vi bruger, er Svanemærkede. Vi er certificeret af Nordisk Miljømærkning og akkrediteret af Servicenormen. Desuden har vi overenskomst med 3F for både at tilbyde gode forhold til vores kunder, men også til vores dygtige medarbejdere.


2 ledersystem

Alle de virksomheder, hvor vi foretager erhvervsrengøring, har altid to af vores serviceledere tilknyttet. Som de eneste i vores branche har vi et 2-ledersystem. Det sikrer, at der altid er mindst én serviceleder med kendskab til jeres virksomhed på arbejde. Også under ferier, uddannelse og sygdom. Det giver effektive arbejdsgange og hurtig reaktionsevne, når jeres behov ændrer sig løbende.


Fast team, der kender jeres hverdag

Når vi gør rent, sammensætter vi et fast team, der lærer jer og jeres virksomhed at kende. Så de ved, hvor de skal svinge moppen en ekstra gang, hvilken måtte der skal skiftes oftest, hvilke whiteboards der skal rengøres, og hvor de fleste af nullermændene samler sig. Med andre ord tilpasser vi os for at opfylde lige præcis jeres behov.


Weekend? Nat? Det er op til jer

Rengøringen skal mere end gøre rent. Den skal også spare tid. Derfor tilrettelægger vi rengøringen efter jeres rytme, så vi forstyrrer mindst muligt. Passer det bedst om dagen, gør vi rent dér. Passer det bedst om natten, gør vi rent dér. Når alt kommer til alt, er det jo resultatet og ikke processen, I skal mærke.

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

MJ Service er specialister i erhvervsrengøring fx til kontor, lager, industri, skoler, lufthavne, konferencecentre, hoteller mv. 

vinduespolering

Rene ruder giver dagligt velvære for dine medabejdere, og sender et vigtigt signal til dine kunder. Lad os sætte vinduespudsningen i system.

handyman · vicevært

Koncentrér jer om jeres kerneforretning og lad os om alt det praktiske. Vi leverer handyman’en, viceværten, reolmontøren, bordsamleren o.m.a.

planteservice

Jeres planter skal passes, men hvis ansvar er det nu lige? Giv os et ring, så kommer der hurtigt styr på det grønne og en hel del mere.

ejendomsservice

MJ Service sætter en ære i at komme jeres behov i møde. Spørg os om alt fra vand- og varme til snerydning og træbeskæring.

Svanemærket rengøring

Hos MJ Service er vi stolte af at ligge forrest i feltet, når det gælder rengøring med et minimum af miljøpåvirkning.

Firmarengøring med mere

Fleksibel erhvervsrengøring

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tilpasser os de krav, som passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Dialogbaseret service

Erhvervsrengøring er en tillidssag. Vi tager jeres specifikke ønsker alvorligt, og vi tilpasser gerne vores service fra dag til dag, så I altid opnår de resultater, der gør en forskel for jer.

Tilfredse kunder

Hos MJ Service samler vi på tilfredse kunder. Og fordi vi udelukkende arbejder med erhvervsrengøring tænker vi vores løsninger helt igennem, så selv vores kunders kunder kan mærke vores rengøring.​

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os? Vi står også klar til at møde dig i din virksomhed, så vi sammen kan forme den helt rigtige rengøringsløsning til jer.

Bliv ringet op

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?