Erhvervsrengøring

– Rengøring der kan mærkes

Nogle mener, at man kun lægger mærke til rengøringen, når den ikke bliver gjort ordentligt. Det mener vi ikke – for god rengøring kan både duftes, ses og mærkes. Også på bundlinjen – for et bedre indeklima kan reducere sygefraværet væsentligt blandt jeres medarbejdere.

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring for danske virksomheder, i den private og offentlige sektor. Vi hjælper med alle former for rengøring af jeres lokaler og inventar.

Det kan være almindelig daglig rengøring, hovedrengøring, periodisk rengøring af specielle områder/maskiner og desinfektion på daglig eller periodisk basis. Derudover påtager vi os også specialopgaver såsom polering og oliebehandling af møbler.

Ansvarlighed over for miljøet ligger os meget på sinde hvorfor alle vores rengøringsservices og de midler vi bruger, er Svanemærkede. Vi er certificeret af Nordisk Miljømærkning og akkrediteret af Servicenormen. Desuden har vi overenskomst med 3F for både at tilbyde gode forhold til vores kunder, men også til vores dygtige medarbejdere.

2 ledersystem

Alle de virksomheder, hvor vi foretager erhvervsrengøring, har altid to af vores serviceledere tilknyttet. Som de eneste i vores branche har vi et 2-ledersystem. Det sikrer, at der altid er mindst én serviceleder med kendskab til jeres virksomhed på arbejde. Også under ferier, uddannelse og sygdom. Det giver effektive arbejdsgange og hurtig reaktionsevne, når jeres behov ændrer sig løbende.

Fast team, der kender jeres hverdag

Når vi gør rent, sammensætter vi et fast team, der lærer jer og jeres virksomhed at kende. Så de ved, hvor de skal svinge moppen en ekstra gang, hvilken måtte der skal skiftes oftest, hvilke whiteboards der skal rengøres, og hvor de fleste af nullermændene samler sig. Med andre ord tilpasser vi os for at opfylde lige præcis jeres behov.

Weekend? Nat? Det er op til jer

Rengøringen skal mere end gøre rent. Den skal også spare tid. Derfor tilrettelægger vi rengøringen efter jeres rytme, så vi forstyrrer mindst muligt. Passer det bedst om dagen, gør vi rent dér. Passer det bedst om natten, gør vi rent dér. Når alt kommer til alt, er det jo resultatet og ikke processen, I skal mærke.

Eksempel på erhvervsrengøring
Reng+©ring-02-compressor

Vil du vide mere?

For at få afklaret netop jeres behov tager vi altid en snak med jer, inden vi starter samarbejdet. Målet er at diskutere de store linjer og de små detaljer, så vi bliver helt klare på, hvordan I gerne vil have gjort tingene.