Erhvervsrengøring

– Rengøring der kan mærkes

Nogle mener, at man kun lægger mærke til rengøringen, når den ikke bliver gjort ordentligt. Det mener vi ikke – for god rengøring kan både duftes, ses og mærkes. Også på bundlinjen – for et bedre indeklima kan reducere sygefraværet væsentligt blandt jeres medarbejdere.

Fast team, der kender jeres hverdag

Når vi gør rent, sammensætter vi et fast team, der lærer jer og jeres virksomhed at kende. Så de ved, hvor de skal svinge moppen en ekstra gang, hvilken måtte der skal skiftes oftest, og hvor de fleste af nullermændene samler sig. Med andre ord tilpasser vi os for at opfylde lige præcis jeres behov.

Weekend? Nat? Det er op til jer

Rengøringen skal mere end gøre rent. Den skal også spare tid. Derfor tilrettelægger vi rengøringen efter jeres rytme, så vi forstyrrer mindst muligt. Passer det bedst om dagen, gør vi rent dér. Passer det bedst om natten, gør vi rent dér. Når alt kommer til alt, er det jo resultatet og ikke processen, I skal mærke.

Reng+©ringsvogn-05-compressor
Reng+©ring-02-compressor

Vil du vide mere?

For at få afklaret netop jeres behov tager vi altid en snak med jer, inden vi starter samarbejdet. Målet er at diskutere de store linjer og de små detaljer, så vi bliver helt klare på, hvordan I gerne vil have gjort tingene.