Handyman

Handyman eller vicevært på deltid?

Praktiske hænder til leje

Du kender sikkert situationen: To pærer er sprunget i receptionen, gæstetoilettet løber, og tavlen i mødelokalet hænger skævt. Men ingen har tid til at ordne det. Ikke fordi det tager lang tid, men fordi alle har andre opgaver at passe. Det er her, at vores handyman kommer ind i billedet.

Hos MJ Service A/S har vi skruet hænderne ordentligt på og er vant til at tage fat uanset om det drejer sig om erhvervsrengøring, vinduepudsning, planteservice eller hverdagsting som en handyman/vicevært kan fixe.

Vi fikser jeres dryppende vandhane, skifter blinkende pærer eller lysstofrør, reparerer hæve/sænkebordet og hjælper med nedpakning og interne flytninger. Altså alle de ting, som I ellers ville have haft en gammeldags vicevært til at ordne for jer.

Få en hjælpende hånd eller 10

Forskellen er, at I ikke blot får én vicevært, men alle dem, I har behov for, præcis når I har behov for dem. Og at I får adgang til alle de maskiner, der skal til. I får den hjælp der er behov for i forbindelse med større opgaver, eller en fast handyman der kommer med en aftalt frekvens, så tingene altid er i orden hos jer. I får tilknyttet et fast team, som ved, hvordan I gerne vil have gjort tingene.
Få fikset de praktiske småopgaver
For os er ingen opgave for lille eller for ubetydelig. Vi tager os af alle de små praktiske opgaver, og det kan blandt andet være opgaver som:

  • Ophængning af lamper og hylder
  • Ophængning af billeder, whiteboards, spejle
  • Ophængning af rullegardiner og persienner
  • Mindre VVS-opgaver
  • Udskiftning af blandingsbatterier og håndvask
  • Montering af sæbedispenser, papirhåndklædeholdere, osv.
  • Installation (udskiftning) af vaskemaskiner, tørretumbler, komfurer, køleskabe
  • El-arbejde, udskiftning af kontakter, afbrydere og lyskilder (pærer og lysstofrør)
  • Udskiftning af emhætte og ventilator
  • Udskiftning af køkkenskabe og bordplader
  • Samling, reparation og flytning af møbler
  • Mindre malearbejde
  • Diverse reparationer og vedligehold
  • Montering af lister
  • Udplantning i krukker
  • Kørsel til genbrugspladsen

Abonnement eller forbrugsaftale?

Alt efter jeres behov kan vi sammensætte en abonnementsordning, hvor vi kommer forbi med faste mellemrum, for eksempel én gang om ugen. Eller en forbrugsaftale, hvor I kan ringe efter handymanden, når I har brug for nogle med lidt ekstra praktisk sans.

Er I mere til en kombination, finder vi naturligvis også ud af det. Uanset hvad I vælger, skal vi nok sørge for, at I får mere tid til at gøre det, I er bedst til: Jeres eget arbejde.


Weekend? Nat? Det er op til jer

Rengøringen skal mere end gøre rent. Den skal også spare tid. Derfor tilrettelægger vi rengøringen efter jeres rytme, så vi forstyrrer mindst muligt. Passer det bedst om dagen, gør vi rent dér. Passer det bedst om natten, gør vi rent dér. Når alt kommer til alt, er det jo resultatet og ikke processen, I skal mærke.

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

MJ Service er specialister i erhvervsrengøring fx til kontor, lager, industri, skoler, lufthavne, konferencecentre, hoteller mv. 

vinduespolering

Rene ruder giver dagligt velvære for dine medabejdere, og sender et vigtigt signal til dine kunder. Lad os sætte vinduespudsningen i system.

handyman · vicevært

Koncentrér jer om jeres kerneforretning og lad os om alt det praktiske. Vi leverer handyman’en, viceværten, reolmontøren, bordsamleren o.m.a.

planteservice

Jeres planter skal passes, men hvis ansvar er det nu lige? Giv os et ring, så kommer der hurtigt styr på det grønne og en hel del mere.

ejendomsservice

MJ Service sætter en ære i at komme jeres behov i møde. Spørg os om alt fra vand- og varme til snerydning og træbeskæring.

Svanemærket rengøring

Hos MJ Service er vi stolte af at ligge forrest i feltet, når det gælder rengøring med et minimum af miljøpåvirkning.

Firmarengøring med mere

Fleksibel erhvervsrengøring

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tilpasser os de krav, som passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Dialogbaseret service

Erhvervsrengøring er en tillidssag. Vi tager jeres specifikke ønsker alvorligt, og vi tilpasser gerne vores service fra dag til dag, så I altid opnår de resultater, der gør en forskel for jer.

Tilfredse kunder

Hos MJ Service samler vi på tilfredse kunder. Og fordi vi udelukkende arbejder med erhvervsrengøring tænker vi vores løsninger helt igennem, så selv vores kunders kunder kan mærke vores rengøring.​

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?

Bliv ringet op

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?