mj service as

– Vi har ingen skuffeløsninger

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Det lyder måske overdrevet, men faktum er, at hos os er ingenting så firkantet, at vi ikke kan bøje, klemme og bukke det til den form, der passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden mj service as så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Rengøring, vinduespolering, Facility management

Siden dengang er vi vokset til 200 medarbejdere, som gør rent, vander planter, slår græs, rydder sne, renser tæpper og polerer vinduer hos virksomheder i det meste af landet. Vi kan altså stå for det meste, når det gælder rengøring og facility management. Selv specialservices som gulvpleje og rengøring af renrum.

Medarbejderne er den afgørende brik

En af grundene til, at vi er nået så langt, skyldes vores medarbejdere, som vi gør meget for både at uddanne, involvere og holde på. For de er afgørende. Det er dem, der skal sikre, at I får den service, som giver jer mest værdi for pengene – og i sidste ende er det jo, hvad det hele handler om.

Forside-05-compressor
Kontrol-05-compressor

Kvalitet

Kvalitet er et nøgleord hos mj service as. Vores kvalitet er ikke til forhandling og vi sætter en ære i at levere kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

mj service as skaber værdi gennem tætte relationer til medarbejdere og kunder. Vi vægter positiv kommunikation og let tilgængelighed mellem kunder og kollegaer.

Nærvær

Handlekraft

Hos mj service as er der handling bag ord. Vi prioriterer hurtig reaktion, da vi stræber efter at se behov og implementere løsninger, før nogen anden gør det – både internt og eksternt.

Vil du vide mere?

For at få afklaret netop jeres behov tager vi altid en snak med jer, inden vi starter samarbejdet. Målet er at diskutere de store linjer og de små detaljer, så vi bliver helt klare på, hvordan I gerne vil have gjort tingene.