vinduespudsning

Se klart

Det er ikke raketvidenskab at polere vinduer. Men det er en kunst at gøre det ordentligt uden fodaftryk i vindueskarmen, løbere ned ad ruden og vand langs listerne. Det er den slags små forskelle, der kan skabe den store forskel, når jeres vigtigste kunde skal til møde i lokalet med de store panoramavinduer.

Vi er kunstnere, når det kommer til vinduespolering og hjælper danske virksomheder, i den private og offentlige sektor, med at kunne se godt ud.

Vi pudser og polerer vinduer udenfor og indendørs, i alle højder og størrelser.

Vi kan også rengøre jeres skilte, på facader og foran butikken eller virksomheden.

Frigør tid til andre vigtige opgaver

Hos MJ Service har vi snart 30 års erfaring i at polere vinduer. Det betyder, at vi kan vores håndværk, at vi er effektive, og at vi har blik for den lille forskel.

For os er det for eksempel helt naturligt at holde øje med, om jeres facadeskilt trænger til at blive poleret, eller om glaslamperne i receptionen skal have en kærlig hånd.

Skal vi tage tagrenden, nu vi er her?

Vores vinduespolerere kan dog andet end at polere vinduer. Derfor kan det godt betale sig at overveje, om I har behov for hjælp til andre specialopgaver, når vi alligevel er ude hos jer.

Det kunne være at rense tagrender eller tømme ventilationsfiltre. På den måde kan I spare penge og minimere antallet af besøg.

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

MJ Service er specialister i erhvervsrengøring fx til kontor, lager, industri, skoler, lufthavne, konferencecentre, hoteller mv. 

vinduespolering

Rene ruder giver dagligt velvære for dine medabejdere, og sender et vigtigt signal til dine kunder. Lad os sætte vinduespudsningen i system.

handyman · vicevært

Koncentrér jer om jeres kerneforretning og lad os om alt det praktiske. Vi leverer handyman’en, viceværten, reolmontøren, bordsamleren o.m.a.

planteservice

Jeres planter skal passes, men hvis ansvar er det nu lige? Giv os et ring, så kommer der hurtigt styr på det grønne og en hel del mere.

ejendomsservice

MJ Service sætter en ære i at komme jeres behov i møde. Spørg os om alt fra vand- og varme til snerydning og træbeskæring.

Svanemærket rengøring

Hos MJ Service er vi stolte af at ligge forrest i feltet, når det gælder rengøring med et minimum af miljøpåvirkning.

Firmarengøring med mere

Fleksibel erhvervsrengøring

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tilpasser os de krav, som passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Dialogbaseret service

Erhvervsrengøring er en tillidssag. Vi tager jeres specifikke ønsker alvorligt, og vi tilpasser gerne vores service fra dag til dag, så I altid opnår de resultater, der gør en forskel for jer.

Tilfredse kunder

Hos MJ Service samler vi på tilfredse kunder. Og fordi vi udelukkende arbejder med erhvervsrengøring tænker vi vores løsninger helt igennem, så selv vores kunders kunder kan mærke vores rengøring.​

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os? Vi står også klar til at møde dig i din virksomhed, så vi sammen kan forme den helt rigtige rengøringsløsning til jer.

Bliv ringet op

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?