Generelle oplysninger

MJ Service A/S

Langebjerg 23C

4000 Roskilde

CVR nr.: 20986301

Telefon: 46 75 44 11 

Email: office@mjservice.dk


Priser

Hos MJ Service A/S er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms og eventuelle andre afgifter. Den tillagte moms kan altid fremsøges ved at gå til kassen.

Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre priserne uden forudgående varsel eller samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

MJ Service A/S modtager betaling med VISA-kort. Betalingen trækkes først på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner / DKK.


Levering

MJ Service A/S leverer varer til adresser i Danmark. Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne eller Grønland.

Der leveres varer alle ugens hverdage. MJ Service A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17.00 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. Med mindre du bliver oplyser andet ved køb vil alle lagervarer blive leveres senest 2-3 hverdage efter bestillingen.

Der gives 14 dages fuld returret efter gældende e-handelsregler. Det gælder også ved åbnet emballage. Vi sender til hele Danmark til fragtpriser fra 45 kr. ekskl. moms. Varer leveres til den leveringsadresse, der angives ved bestillingen. Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller DAO.

OBS: Hvis der eventuelt ikke er plads på udleveringsstedet flyttes pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Ved problemer kontaktes MJ Service på telefon 46 75 44 11.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til forbrugerkøbeloven. Andre regler kan gælde ved firmakøb. Vi overholder de til enhver tid gældende e-handelsregler for hhv. forbruger- og virksomhedskøb.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved reklamation kan du få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller eventuelt et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget fejl eller mangler. MJ Service A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og ved benyttelse af din fortrydelsesret sendes varen til: 


MJ Service A/S

Langebjerg 23C

4000 Roskilde

Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg-nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun anvendes til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Returneringsomkostninger ifm. din fortrydelsesret skal du selv afholde.

14-dages perioden regnes fra den dag:

– hvor du modtager ordren.

– får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

eller

– den første vare kommer dig i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelse skal anmeldes til os skriftligt senest 14 dage efter købet. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Fra vi modtager besked om din fortrydelse skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på office@mjservice.dk (angiv venligst ordrenummer). I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Send varerne til:

MJ Service A/S

Langebjerg 23C

4000 Roskilde

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, trækkes forringelsen fra købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Betalingen returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetalingen gennemføres fortrinsvist med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Alternativt via bankoverførsel.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den via et anderkendt fragtselskab.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, modtager vi følgende oplysninger fra dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysninger om, hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i regnskabsloven og vores Persondatapolitik for MJ Service A/S. Her kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan du klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: office@mjservice.dk

· · ·

Bliv ringet op

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?