· Svanemærket rengøring ·

Svanemærket rengøring er godt for miljøet

MJ Service har stor fokus på miljøet og som en del af vores aktive miljøpolitik har vi valgt at certificere vores rengøringsydelser med Svanemærket. 

MJ Service er én ud af under 20 virksomheder, der tilbyder professionel erhvervsrengøring og vinduespolering med Svanemærket. Udover at vores ydelser er certificeret fra Nordic Swan Ecolabel bruger vi også kun Svanemærkede produkter i forbindelse med rengøringen.

Hvad betyder Svanemærket?

Svanemærket har eksisteret i over 30 år og har med det letgenkendelige logo gjort det enkelt for professionelle indkøbere at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser, og dermed bidrage til en bæredygtig fremtid.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Svanen er stiftet af Nordisk Ministerråd i 1989, og Danmark tilsluttede sig i 1997. Svanemærket er et af to danske officielle miljømærker. Det andet er EU-Blomsten. De administreres begge af Miljømærkning Danmark under Dansk Standard.

Målet med miljømærkerne er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Mange vidt forskellige produkter kan blive Svanemærket. De krav et produkt skal leve op til for at blive certificeret, afhænger derfor af, hvilket produkt der er tale om og kravene tager højde for hele produktets rejse og de miljøproblemer, der kan opstå undervejs.Som virksomhed kan man søge om at få licens til at mærke sine produkter eller serviceydelser med det nordiske miljømærke Svanemærket.

Svanemærket i rengøringsbranchen

I rengøringsbranchen er Svanemærket fremtrædende og det er to-delt: 1) Svanemærkede produkter, som bruges i.f.m. rengøringen og 2) Svanemærkede services.

Svanemærkede rengøringsmidler lever op til skrappe krav når det gælder kemikalier, fordi de ikke indeholder kemikalier, der kan skade personer og miljøet.

Skrappe miljøkrav sikrer at man sparer på jordens ressourcer, værner om biodiversiteten, mindsker vores aftryk på klimaet og får flest mulige materialer til at recirkulere.

For MJ Service er det vigtigt, at både vores produkter og services belaster miljøet mindst muligt. Derfor bruger vi Svanemærkede produkter og vi har fået vores services Svanemærket. Det gør at vi kan give vores kunder en ensartet høj kvalitet samtidig med at vi tager et miljømæssigt ansvar og er med til at spare på jordens ressourcer.

Hos mj service sikrer vi os at alle vores serviceledere og servicemedarbejdere har den rigtige viden i forhold til ydelser og rengøringsmidler. Dette sker ved at vores medarbejdere har gennemgået og er oplært på vores Cleaning Akademi. Her oplærer vi alle vores medarbejdere til at foretage en korrekt rengøring samt undervisning i de procedurer, der ligger til grund for en certificering af vores ydelser.

Det er et bevidst valg at MJ Service har fået vores ydelser Svanemærket og vi er stolte over at være en ud af kun 15 leverandører af rengøringsydelser, der er certificeret og har et Svanemærke.

Er det pengene værd at være Svanemærket?

Det spørgsmål har vi oppe at vende fra tid til anden, for det er ikke gratis at få en licens.

Det kræver en certificering og betalt licens, som skal fornyes hvert år, for at vi som virksomhed kan bruge Svanemærket.

I 2012 valgte vi at få vores rengøringsydelser Svanemærket, fordi vi er en miljøbevidst organisation og gerne vil være med til at reducere forbruget af rengøringsmidler og kun bruge midler, der er miljømærkede.

Udfordringen, som vi af og til diskuterer, er af konkurrencemæssig karakter og det er, at ALLE virksomheder kan tilbyde at bruge Svanemærkede produkter, men de behøver ikke selv at tilbyde Svanemærkede ydelser! Dermed har de heller ikke en omkostning til licens og opretholdelse af procedurer. Så der er for og imod.

At få vores ydelser certificeret til Svanemærket erhvervsrengøring er en ret omfattende proces. Det handler både om miljøet, men også om vores egen kvalitetssikring.

Hos MJ Service ser vi på det positive ved at have Svanemærkede ydelser. Vi kan bruge det aktivt internt men også eksternt til at signalere, at vi tager et miljømæssigt ansvar og er med til at spare på jordens ressourcer og reducere vores klimaaftryk.

Ved at bruge en standard, kan du som kunde også forvente en ensartet høj kvalitet.

Det tror vi, at der bliver sat pris på.

Svanemærket og FN’s 17 Verdensmål

Hos MJ Service bekymrer vi os om fremtiden og har derfor fokus på nogle af de 17 verdensmål. Det ene er FN’s Verdensmål nr. 12, som handler om ansvarligt forbrug og produktion. Her passer certificering af ydelser og valg af produkter med Svanemærket perfekt ind.

For at operationalisere det, har vi bl.a. lavet følgende 3 indsatsområder:

1. Vi indkøber og bruger kun bæredygtige produkter, altså er alle vores rengøringsmidler Svanemærkede.

2. Vi tilbyder kun Svanemærkede services, og bruger bæredygtige metoder som ikke skader miljøet.

3. Vi bruger mindst muligt vand og rengøringsmidler til opgaverne. Alle vores rengøringsassistenter og ledere er undervist i at dosere korrekt, så vi mindsker belastningen af vores kloaksystem og sparer på jordens ressourcer.

Vi skal alle hjælpe til med at nå FN’s 17 Verdensmål.

Vælger du Svanemærket til eller fra, når du køber ind?

I rigtig mange brancher kan vi vælge at bruge Svanemærkede produkter og certificere vores services med Svanemærket men hvor vigtigt er det for dig som indkøber, at der er Svanemærkning på de services og de produkter der bruges?

Vi har valgt udelukkende at bruge Svanemærkede produkter og vi har fået vores services Svanemærket. Begge ting gør vi, fordi vi gerne vil give dig som kunde en ensartet høj kvalitet samtidig med, at vi gør en aktiv handling for at reducere forbruget af rengøringsmidler og kun bruge midler, der er miljømærkede.

Jo flere vi er, der bruger Svanemærkede produkter og services, des bedre er det for miljøet, fordi vi på den måde er med til at spare på jordens ressourcer.

Hvis det har en reel betydning for dig, når du vælger leverandør og du går op i at forbedre jordens miljøregnskab, så kan du trygt vælge at lægge ansvaret for jeres professionelle rengøring i vores hænder.

Kontakt os gerne i dag for en snak om mulighederne for at hjælpe jer med en miljøvenlig og professionel erhvervsrengøring.

Med venlig hilsen MJ Service

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

MJ Service er specialister i erhvervsrengøring fx til kontor, lager, industri, skoler, lufthavne, konferencecentre, hoteller mv. 

vinduespolering

Rene ruder giver dagligt velvære for dine medabejdere, og sender et vigtigt signal til dine kunder. Lad os sætte vinduespudsningen i system.

handyman · vicevært

Koncentrér jer om jeres kerneforretning og lad os om alt det praktiske. Vi leverer handyman’en, viceværten, reolmontøren, bordsamleren o.m.a.

planteservice

Jeres planter skal passes, men hvis ansvar er det nu lige? Giv os et ring, så kommer der hurtigt styr på det grønne og en hel del mere.

ejendomsservice

MJ Service sætter en ære i at komme jeres behov i møde. Spørg os om alt fra vand- og varme til snerydning og træbeskæring.

Svanemærket rengøring

Hos MJ Service er vi stolte af at ligge forrest i feltet, når det gælder rengøring med et minimum af miljøpåvirkning.

Firmarengøring med mere

Fleksibel erhvervsrengøring

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tilpasser os de krav, som passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Dialogbaseret service

Erhvervsrengøring er en tillidssag. Vi tager jeres specifikke ønsker alvorligt, og vi tilpasser gerne vores service fra dag til dag, så I altid opnår de resultater, der gør en forskel for jer.

Tilfredse kunder

Hos MJ Service samler vi på tilfredse kunder. Og fordi vi udelukkende arbejder med erhvervsrengøring tænker vi vores løsninger helt igennem, så selv vores kunders kunder kan mærke vores rengøring.​

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?

Bliv ringet op

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os?